neděle 31. května 2015

Jste pozadu se splácením? Může vám pomoci osobní bankrot

Slyšíme to v poslední době kolem sebe stále častěji. Slovo dluh a dlužník se skloňuje ve všech pádech a objevuje se ve všech podobách. Mezi lidmi i v médiích se denně mluví o dluzích a dlužnících, až může mít někdo pocit, že taková situace potká úplně každého. Pochopitelně to není pravda, ovšem rovněž je faktem, že zadlužení je velice jednoduché. Stačí opomenout zaplatit určitou splátku na půjčku, nebo nezaplatit složenku či jinou pravidelnou či nahodilou platbu a může být zle. Dostat se do dluhové pasti může být pro někoho neřešitelnou záležitostí. Někdo to řeší půjčkou, která mnohdy nemusí stačit, pak další půjčkou a jak se říká klín se vybíjí klínem a dluhová spirála je na světě.

Ani zdánlivě neřešitelná situace nemusí však pro jednotlivce nebo i právnickou osobu znamenat definitivní konec. Pokud se včas obrátíte na odbornou poradenskou firmu, můžete se dostat i ze zdánlivě beznadějné situace. Na našem trhu působí řada více i méně zdatných odborníků či poradenských firem, které se zabývají finančnictvím a metodami oddlužování.

Formy oddlužení mohou být různé, nejčastěji je to však řízený osobní bankrot. Timto způsobem lze oddlužit jednotlivce nebo manžele, kdy na základě soudního rozhodnutí je člověk povinen se podřídit určitému režimu. Zpravidla je mu ponechána měsíčně určitá částka nezbytná k běžnému životu a všechny ostatní jeho příjmy jdou na splátku dluhu.

Pokud si nejste jisti, zda je insolvence a osobní bankrot pro vás vhodným řešením, stačí se obrátit na příslušnou poradenskou firmu telefonicky nebo e-mailem. Zaručena je maximální diskrétnost a ochrana vašich osobních údajů, která je v souladu s právními předpisy v této oblasti.


Je třeba připomenout, že osobní bankrot se nehodí pro každého. Princip pro řádné oddlužení spočívá ve vyřešení sporů s věřiteli a v dohodě o splátkových kalendářích.


Žádné komentáře:

Okomentovat